Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Σεμινάριο για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες από το Επιμελητήριο Βοιωτίας

Ένα ενδιαφέρον σεμινάριο με επίκεντρο την χρήση των νέων τεχνολογιών, το διαδίκτυο και το πως μια επιχείρηση μπορεί να χρησιμοποιήσει τα κοινωνικά δίκτυα  που προσφέρει για την εξέλιξη της, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μικρομεσαίοι επιχειρηματίες στο Επιμελητήριο Βοιωτίας.

Το σεμινάριο με τίτλο : : «Σκέψου…. φυσικά και social !» είχε ευρεία συμμετοχή από επιχειρηματίες που έδειξαν αμείωτο ενδιαφέρον στο να ενημερωθούν για τις εξαιρετικές δυνατότητες των digital media και για την προώθηση των επιχειρηματικών σχεδιασμών, ιδιαίτερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Οι τρεις εισηγητές του σεμιναρίου Παναγιώτη Μουζάκη, Ηλία Τσαλδάρη και Ιωάννη Καραμαγκάλη, μέλη της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας, «i-Dialogue», με τρόπο εύληπτο και αναλυτικό, ανέδειξαν τις νέες τάσεις στην διαδικτυακή προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών παρουσιάζοντας δημοφιλείς και μη διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και συγκεκριμένα επιχειρηματικά παραδείγματα digital marketing.

Ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, Λουκάς Παπαχαραλάμπους, αναφέρθηκε στο internet, ως το απαραίτητο εργαλείο για την απαιτουμένη εκδήλωση εξωστρέφειας των βοιωτικών επιχειρήσεων.

«Ο στόχος του σεμιναρίου είναι με πραγματικά παραδείγματα να δείξεις στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες πώς  μπορούν να χρησιμοποιήσουν το internet και να αυξήσουν τα μερίδια πωλήσεων και τις αγορές τους σε όλους  τους τομείς από εμπορικά  μαγαζιά μέχρι και  μεταποιητικές επιχειρήσεις» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαχαράλαμπος.


Η επόμενη δράση , που διοργανώνει το Επιμελητήριο Βοιωτίας προς όφελος και ενημέρωση των επιχειρηματιών της περιοχής , θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου στο κτίριο του Επιμελητηρίου με θέμα τις εξαγωγές.

Νεκταρία Ζιώγα








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου