Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Βοιωτό βουλευτή επιθυμεί το ΚΚΕ στη νέα Βουλή

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου στη Βοιωτία ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Κεντρική ομιλία στη Λιβαδειά πραγματοποίησε την Κυριακή το μεσημέρι ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του Κ.Κ.Ε, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας παρουσία πολλών μελών και φίλων του Κ.Κ.Ε που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση να ακούσουν από κοντά τις θέσεις του κόμματος.


Επιπλέον, έγινε και ανακοίνωση  του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ για τον Νομό της Βοιωτίας με τον Γ.Γ. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, να τίθεται για δεύτερη φορά μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Βοιωτία.

Ακολουθούν ο Κοτσικώνας Επαμεινώνδας (Δικηγόρος και Δημοτικός Σύμβουλος Λιβαδειάς), ο Τουλουμάκος Αντώνιος (Δικηγόρος  και Δημοτικός Σύμβουλος Θήβας), η Τζάνου Σταυρούλα (Τεχνολόγος Γεωπόνος και  Μέλος ΔΣ Εμπόρων Λαϊκών Αγορών Βοιωτίας) και ο Καβάλος Γιώργος (Βιομηχανικός Εργάτης , Μέλος ΔΣ Εργατικού Κέντρου Θήβας, Πρόεδρος ΔΣ Συνδικάτου Χημικής Βιομηχανίας Βοιωτίας «Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»).

Νωρίτερα, ο Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Λιβαδειάς του ΚΚΕ, Γιώργος Κοτρόγιαννος έδωσε το στίγμα αυτών των εκλογών αναφέροντας ότι  «Το ΚΚΕ θα δώσει τη μάχη των εκλογών για να δυναμώσει το μήνυμα της αντίστασης, της πάλης ενάντια στα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους».

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε του ΚΚΕ, ο οποίος κάλεσε τον ελληνικό λαό να γυρίσει την πλάτη στα «ψεύτικα διλήμματα» και «να μην δώσει κανένας και καμιά, ψήφο στα κόμματα που διεκδικούν να γίνουν κυβέρνηση για λογαριασμό της εξουσίας των εκμεταλλευτών του λαού».

Απεύθυνε κάλεσμα επιστροφής σε όσους ψηφοφόρους του Κ.Κ.Ε. στις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν άλλες πολιτικές, οι οποίες,  όπως αποδείχτηκε, τους απογοήτευσαν.
Ενώ, τόνισε ότι ο ελληνικός λαός έχει τώρα περισσότερη πείρα για να ψηφίσει σωστά σε αυτές τις κάλπες και δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει «λόγια του αέρα»  τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζονταν σε «λυκοσυμμαχίες».

Μεγάλη αναφορά έκανε στο μεταναστευτικό, όπου υποστήριξε ότι οι επιλογές των άλλων κομμάτων έχουν τις μεγαλύτερες ευθύνες, ενώ επεσήμανε ότι «δεν μπορεί να υπάρξει λύση χωρίς σύγκρουση με την μεταναστευτική πολιτική της ΕΕ, με την ίδια την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, το σύστημα, που είναι η μήτρα που γεννάει φτώχεια, ανεργία, πολέμους, επομένως και μαζικά κύματα προσφύγων και μεταναστών».

Από το στόχαστρο του Γενικού Γραμματέα δεν έλειψαν και οι αναφορές στις επισκέψεις του Ευάγγελου Μειμαράκη και του Αλέξη Τσίπρα στη Λιβαδειά, αλλά και την ενδεχόμενη επίσκεψη Λαφαζάνη – Κωνσταντοπούλου, που μοναδικός τους στόχος είναι η απόκτηση της μιας έδρας στην περιοχή της Βοιωτίας μιας και είναι τριεδρική εκλογική περιφέρεια.

Καταλήγοντας, ζήτησε από τον Βοιωτικό λαό να μην στραφεί σε αυτές τις κάλπες στα κόμματα του παλιού συστήματος, αντιθέτως να υπερψηφίσει το ΚΚΕ και να βγει βουλευτής από την Βοιωτία.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Ας μη χαρίσουμε τον τρίτο βουλευτή σε κανέναν απ’ τους άλλους, ούτε στο παλιό ΠΑΣΟΚ, ούτε στο γνωστό κόμμα του Λαφαζάνη, που δοκιμάστηκε κι αυτός, ούτε στο ΠΟΤΑΜΙ, ούτε σε κανένα άλλο απ’ τα κόμματα του συστήματος, τα κόμματα του κατεστημένου που ετοιμάζονται να δώσουν χέρι, για να γίνει ακόμα πιο βαθιά η κρίση, η φτώχεια, η εκμετάλλευση για το λαό μας».

Νεκταρία Ζιώγα





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου