Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ ο Κώστας Μπακογιάννης

Τέλος στις φήμες που τον θέλουν υποψήφιο για την προεδρία  της ΝΔ έβαλε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας,  Κώστας Μπακογιάννης, με σημερινή του δήλωση στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο κ. Μπακογιάννης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν έχει την πρόθεση να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι υποψήφιος.


Συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας δήλωσε : «Έχω υπογράψει ένα συμβόλαιο τιμής με τον λαό της Στερεάς Ελλάδας και σκοπεύω να το τιμήσω. Την υπογραφή μου σκοπεύω να την τιμήσω. Άλλωστε όταν λέμε ότι είμαστε διαφορετικοί πρέπει να το αποδεικνύουμε και στις πράξεις».

Φυσικά, απορία προκαλεί η αινιγματική ανάρτηση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας στην προσωπική του σελίδα στο facebook μέσα από την οποία φάνηκε να δίνει το δικό του «παρών», μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα.

Διαβάστε την σχετική ανάρτηση:

«Σήμερα, μια μέρα πριν το Περιφερειακό Συμβούλιο, βρέθηκε όλη η ομάδα μαζί μας στην Ευρυτανία. Ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά που με τίμησε με την παρουσία του και έκανε τον κόπο να ανεβει στα βουνά μας. Τις σπουδαίες ομάδες άλλωστε τις κάνουν οι παίχτες και οι δυνατές συνεργασίες. Τις ανατροπές και τις αλλαγές, τις κάνει η συναίνεση, η σύνθεση, η σκληρή δουλειά, εδώ στην πραγματική ζωή». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου