Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Υπεγράφη νέα σύμβαση μεταξύ Λεβαδειακού και Δήμου Λεβαδέων

Νέα σύμβαση για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο υπογράφηκε  την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 μεταξύ του Δήμου Λεβαδέων και της ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στις οποίες, όπως ανέφερε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Λεβαδέων, οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ δεν είχαν προσέλθει στη προκαθορισμένη συνάντηση, τελικώς δόθηκε το πράσινο φως και οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία.


«Υπογράφηκε προ ολίγου η σύμβαση με την ΠΑΕ Λεβαδειακός, όταν υπάρχει διάθεση συνεννόησης και συνεργασίας, πάντα υπάρχει λύση» ανέφερε η Δήμαρχος Λεβαδέων, Γιώτα Πούλου, λίγα λεπτά μετά την συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ και συνέχισε: «Ευχόμαστε στην ομάδα καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Θα γίνουν από κοινού προσπάθειες ώστε να ανεβεί ο κόσμος της Λιβαδειάς, οι δημότες δηλαδή στο γήπεδο, με διάφορες εκδηλώσεις αλληλεγγύης και κοινωνικού χαρακτήρα και νομίζω ότι από εδώ και στο εξής δεν θα υπάρξουν πλέον συγκρούσεις και προβλήματα».

Η Δήμαρχος Λεβαδέων τόνισε μεταξύ άλλων  ότι από εδώ και στο εξής «προσδοκά σε μια καλή συνεργασία με την ΠΑΕ και ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα του Λεβαδειακού». Ενώ, ερωτώμενη για την νέα σύμβαση που υπογράφηκε ανέφερε ότι βρίσκεται στην ίδια βάση με την προηγούμενη με κάποιες μικρές διαφορές.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να θέσει και νέο στόχο για το 2016 σε ό, τι έχει να κάνει με το δημοτικό στάδιο που δεν είναι άλλος από το να άρει όλα τα προβλήματα και τις ασυμφωνίες που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί στο δημοτικό στάδιο, αλλά και ως δημοτική αρχή να επισκευάσουν και να διατηρήσουν τα έργα σε πολύ καλή κατάσταση.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην καταλληλότητα του γηπέδου όπου σύμφωνα με την δήμαρχο δεν τίθεται τέτοιο θέμα, ενώ επισήμανε ότι μέχρι τον Φεβρουάριο θα έχουν  λυθεί τα προβλήματα πυροπροστασίας και πυρασφάλειας.

Νεκταρία Ζιώγα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου