Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Με μεγάλη συμμετοχή νεολαίας πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λιβαδειά

Mε επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε, το 41ο Φεστιβάλ της κομμουνιστικής νεολαίας Λιβαδειάς κεντρική πλατεία της πόλης.
Το πρόγραμμα άνοιξε η Γραμματέας της τοπικής οργάνωσης της ΚΝΕ, Μαρία Σβολιαντοπούλου, ακολούθησε αφιέρωμα στον κομμουνιστή ποιητή Νίκο Καββαδία από την μαθητική θεατρική ομάδα της ΚΝΕ και πολιτική ομιλία από τον Γραμματέα της Τ.Ε. Λιβαδειάς του ΚΚΕ, Γιώργο Κοτρόγιαννο.

Μετά το πολιτικο και πολιτιστικό τμήμα του φεστιβάλ, ακολούθησε λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική και τραγούδι από συγκρότημα της περιοχής καθώς και το καθιερωμένο μεζεδάκι μετά μπύρας και κρασιού από το μπαρ της εκδήλωσης.
"Το φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στους τιμημένους νεκρούς του αγώνα στις θυσίες την αντοχή του ΚΚΕ για το δίκιο για την απελευθέρωση της εργατικής τάξης", σημείωσε μεταξύ άλλων η κ. Σβολιαντοπούλου.
Και πρόσθεσε: "Μέσα απο τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ θέλουμε να αναδείξουμε οτι δυο διαφορετικοί κόσμοι βρίσκονταν, βρίσκονται και θα βρίσκονται σε μόνιμη και διαρκή σύγκρουση. Από την μια η εργατική τάξη που με τον κόπο τα χέρια και το μυαλό ομορφαίνει τα πάντα πλουτίζει το κόσμο και από την άλλη ο κόσμος των καπιταλιστών που παρασιτούν πάνω στη δουλειά, τον ιδρώτα του κόπους και τα βάσανα εκατομμυρίων εργαζόμενων".

Καταλήγοντας υπογράμμισε: "Τον δρόμο για να ζήσουμε καλλίτερα η νεολαία και ο λαός θα τον ανοίξουμε οι ίδιοι με τη διεκδίκηση, με τον αγώνα μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ, ενισχύοντας το ΚΚΕ παντού με την ψήφο μας και την δράση μας γιατί το ΚΚΕ είπε την αλήθεια, προειδοποίησε τον λαό και δεν έλειψε από τους αγώνες του λαού και ανοίγει τον δρόμο της ανατροπής".






Πηγή: www.viotianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου