Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Έριξαν αυλαία τα «Χαριτήσια 2015» του Δήμου Ορχομενού

 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα «Χαριτήσια 2015» στον Ορχομενό την Παρασκευή το βράδυ με την τελευταία παράσταση να κλέβει τις εντυπώσεις και να κερδίζει το πιο ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

Οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του Δήμου Ορχομενού έριξαν αυλαία με μια τετράωρη, μαγευτική μουσικοχορευτική παράσταση με την ηθοποιό Ελένη Φιλίνη και τον τραγουδιστή Γιώργο Σαλμπάση. Οι δυο τους κατάφεραν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων καθ’όλη την διάρκεια της βραδιά και να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αναλυτικά, οι δυο καλλιτέχνες πρόσφεραν ένα πλούσιο πρόγραμμα από αξέχαστα τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, δηλαδή μια απολαυστική διαδρομή από Χατζιδάκι μέχρι νησιώτικα. Ενώ, πολλές φορές κατά την διάρκεια της βραδιάς καλλιτέχνες και κοινό έγιναν ένα, τραγουδώντας μαζί τις μεγάλες επιτυχίες.

Έκπληξη της βραδιάς αποδείχτηκε ο Γιάννης Τσιτουρίδης, που ήταν στα κρουστά, αφού αποτέλεσε τον καλύτερο μίμο. Για μισή ώρα περίπου χάρισε γέλιο μιμούμενος αξέχαστες φιγούρες του ελληνικού κινηματογράφου :τον Θανάση Βέγγο, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τον Βασίλη Αυλωνίτη, τον Διονύση Παπαγιανόπουλο, τον Νίκο Σταυρίδη, τον Σπύρο Καλογήρου, τον Νίκο Φέρμα αλλά και τον Τόλη Βοσκόπουλο. Στα πλήκτρα ήταν ο Πάρις Βασιλείου και στο μπουζούκι ο εξαιρετικός Λέων Πέππος (Λεωνίδας Καραφυλίδης).
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία των : Νίκο Κουβαρά, Χρήστο Καρατζά, Δημήτρη Γούλα, Χρήστο Πελώνη, Δημήτρη Χριστοδούλου, Γιώργο Παπανικολάου και ενός «ανωνύμου».


Νεκταρία Ζιώγα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου