Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

«Θα είμαστε στη Βουλή» δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ των ΑΝ.ΕΛ από τη Λιβαδειά


Για δεύτερη συνεχόμενη φορά επισκέφθηκε τη Λιβαδειά ο επικεφαλής επικοινωνίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Τέρενς Κουίκ, με αφορμή την παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ στον νομό μας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουίκ βρέθηκε το Σάββατο το πρωί στο Παλιό Δημαρχείο Λιβαδειάς και παρουσία μελών και φίλων του κόμματος  παρουσίασε το ψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ στη Βοιωτία.

Το ψηφοδέλτιο για τους Ανεξάρτητους Έλληνες στη Βοιωτία αποτελείται από τους: Δελαβέκουρα  Απόστολο (δικηγόρος), Παπαβασιλείου Αικατερίνη (υπάλληλος ΟΑΕΔ), Κουρνέτα-Τουρκοχωρίτη Ευρυδίκη (δικηγόρος), Χρυσικό Γεώργιο (δημοσιογράφος) και Αδαμάκη Γεώργιο (αρχιτέκτονας μηχανικός).

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κουίκ τόνισε ότι για τους ΑΝ.ΕΛ ρόλο δεν παίζουν ποια πρόσωπα θα βρίσκονται μέσα στην Βουλή, αλλά το κυριότερο είναι να μπορέσουν οι ΑΝ.ΕΛ να βρίσκονται μέσα στη νέα Βουλή, ώστε «να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πατρίδα μας».

Παρά τα δυσοίωνα μηνύματα που έρχονται από τις δημοσκοπήσεις και δείχνουν ότι οι ΑΝ.ΕΛ βρίσκονται εκτός της νέας Βουλής, ο υπεύθυνος επικοινωνίας των ΑΝ.ΕΛ φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την είσοδο τους σε αυτήν χαρακτηρίζοντας τις δημοσκοπήσεις «λαγοπόδαρο», αφού για αυτούς αποτελούν το απόλυτο γούρι .

«Σε ότι αφορά τις δημοσκοπήσεις για εμάς είναι το απόλυτο γούρι, «λαγοπόδαρο» θα έλεγα, διότι έτσι γινόταν και την προηγούμενη φορά. Βλέπαμε να μας έδιναν 1, 7%, 2%, 2,5%…. και είδατε με τι ποσοστό μπήκαμε στη Βουλή. Σας υπενθυμίζω και τις αποτυχημένες δημοσκοπήσεις  στις εκλογές του 2012» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουίκ και συνέχισε : «Να ανησυχούν εκείνοι οι οποίοι σε αγαστή συνεργασία με κάποια συμφέροντα σκορπάνε δημοσκοπήσεις για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη. Εμείς θα είμαστε μέσα στη Βουλή».

Ο κ. Κουίκ μίλησε για λάθη , παραλείψεις και καθυστερήσεις στους επτά μήνες διαπραγμάτευσης και χαρακτήρισε το 3ο μνημόνιο , τριετή συμφωνία εξόδου από την κρίση, που περιλαμβάνει θετικά στοιχεία από τις συμφωνίες του παρελθόντος με σημαντικότερες: την αναδιάταξη του χρέους , την προστασία της α’ κατοικίας, τις 100 δόσεις κ.ά.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην φορολογία των αγροτών αναφέροντας ότι πρέπει να υπάρχει διαφορετική φορολογική μεταχείριση στους πραγματικούς επαγγελματίες αγρότες  από αυτούς που «παριστάνουν τους αγρότες καθήμενοι στα καφενεία, πίνοντας το τσιπουράκι τους και περιμένοντας τις επιδοτήσεις» .

Μάλιστα, ανέφερε ότι η επόμενη σημαντική κίνηση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρέπει να είναι η καταγραφή των μητρώων των αγροτών.

Τέλος, διευκρίνισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα συνεργαστούν με «όλα εκείνα τα λαμόγια τα οποία έκλεψαν τον ελληνικό λαό». Ενώ, έκανε επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό,  Αντώνη Σαμαρά, χαρακτηρίζοντας δύσκολη την προσπάθεια του Ευάγγελου Μειμαράκη να καθαρίσει την ΝΔ από αρκετούς ακροδεξιούς που «τους αγκάλιασε το Σαμαροσύστημα»  και κατάντησε την ΝΔ ένα μόρφωμα.

Νεκταρία Ζιώγα








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου