Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Στο πλευρό των πυρόπληκτων κτηνοτρόφων του Διονύσου η Φ. Παπαθωμά

Άμεση ήταν η βοήθεια που δόθηκε στους κτηνοτρόφους του Διονύσου που είδαν τα ποιμνιοστάσια τους να καταστρέφονται από την πύρινη λαίλαπα της 6ης Σεπτεμβρίου στην περιοχή.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της, η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα των κτηνοτρόφων για βοήθεια, επικοινωνώντας η ίδια με τον Δ/ντή Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος (ΔΕΔΔΗΕ) κ. Αβαρκιώτη ζητώντας  του να χορηγήσει στους κτηνοτρόφους, ξύλινους στύλους, έτσι ώστε να ανακατασκευάσουν  τα ποιμνιοστάσιά τους.

"Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Αβαρκιώτη για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας, καθώς και τους υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ, που βοήθησαν για να προμηθευτούν το γρηγορότερο δυνατό οι κτηνοτρόφοι τα υλικά που χρειάζονταν, δηλαδή την απαραίτητη ξυλεία, για την εξ΄ ολοκλήρου ανακατασκευή των ποιμνιοστασίων τους" σημείωσε η κ. Παπαθωμά και πρόσθεσε: "Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και εγώ προσωπικά θα είμαστε πάντα στο πλευρό των συμπολιτών μας και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια όταν και όπου χρειάζεται".

Νεκταρία Ζιώγα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου