Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Σε Λιβαδειά και Θήβα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Επίσκεψη στη Βοιωτία πραγματοποίησε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, την Κυριακή το απόγευμα συνοδευόμενος από τον βουλευτή Βοιωτίας, Ευάγγελο Μπασιάκο, και στελέχη του κόμματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας και των επαφών του με την κοινωνία συναντήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, αρχικά στη Θήβα και στην συνέχεια στη Λιβαδειά, με τοπικά στελέχη και φίλους του κόμματος στους οποίους παρουσίασε τις σκέψεις του για το πώς εκείνος εκτιμά ότι πρέπει να εξελιχθεί η Ν.Δ. το επόμενο διάστημα.

«Πρέπει η Νέα Δημοκρατία να τα δει όλα από την αρχή» ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος από τη Λιβαδειά και συνέχισε σημειώνοντας τα εξής : «Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα μεγάλο ιστορικό κόμμα το οποίο έχει προσφέρει πολλά στον τόπο, πρέπει όμως να προβεί σε σημαντικές αλλαγές και στα πρόσωπα που τη στελεχώνουν και στη δομή και την οργάνωσή της αλλά και στις ιδέες που πρεσβεύει».

Μάλιστα, μίλησε και για την απόφαση του να θέση υποψηφιότητα ως πρόεδρος του κόμματος ισχυριζόμενος ότι ο ίδιος «έχει τη δυνατότητα να ανανεώσει δημιουργικά τη Νέα Δημοκρατία, να μπορέσει να διευρύνει την απήχησή της σε κοινωνικά στρώματα που δεν την ακούν πια και να μπορέσει να τη μεταμορφώσει σε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κεντροδεξιό κόμμα».

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε σημαντική αυτή την επαφή με τα μέλη του κόμματος και δήλωσε: «Άκουσα τον προβληματισμό των στελεχών και των φίλων του κόμματος και εκείνοι άκουσαν τις θέσεις μου για το πως θέλω τη Νέα Δημοκρατία».

Ωστόσο, αναφέρθηκε και στην εκλογική διαδικασία λέγοντας ότι μέσα από αυτήν δίνεται η  δύναμη στους νεοδημοκράτες να εκλέξουν τον επόμενο πρόεδρο τους ενώ παράλληλα αντλούνε μεταξύ τους σκέψεις και προτάσεις για το μέλλον.

Όσον αφορά τις  παραφιλολογίες που θέλουν την Νέα Δημοκρατία να διασπάται, ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση τονίζοντας ότι η Ν.Δ. μέσα από αυτή τη διαδικασία θα βγει ενωμένη και δυνατή.

«Το κόμμα μας θα βγει ενωμένο και ισχυρό. Μια ισχυρή Ν.Δ. που θα αντιπαρατεθεί στο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ,  και θα μπορέσει να εκφράσει και πάλι τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας και να δώσει όραμα στη νεολαία».

Τέλος δεν παρέλειψε να αμφισβητήσει τις δημοσκοπήσεις που τον φέρουν να ακολουθεί των συνυποψήφιων του λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή δεν θα υπάρξει συγκεκριμένο κοινό για δημοσκόπηση και παράλληλα θύμισε την αποτυχία των δημοσκοπήσεων τόσο στις εθνικές εκλογές όσο και στο δημοψήφισμα.

Να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο  πρώτος από τους διεκδικητές που επισκέπτεται τη Βοιωτία κατά τη διάρκεια των εσωκομματικών διαδικασιών.


Νεκταρία Ζιώγα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου