Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Με μεγάλη συμμετοχή η παρουσίαση του Λεβαδειακού

Μέσα σε πλήθος κόσμου από φίλους, μέλη και φιλάθλους του Λεβαδειακού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο «Χρήστος Παλαιολόγος» η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων του, καθώς  και  η νέα στολή της ομάδας.

Η Marketing Manager της ΠΑΕ,Στέλλα Τζαγκαράκη – Γιαννακάκη, αφού παρουσίασε τις φανέλες της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, τις οποίες για ακόμη μία σεζόν επιμελείται η Umbro,  στην συνέχεια αναφέρθηκε αναλυτικά στα νέα μεταφραφικά αποκτήματα του Λεβαδειακού.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της τελευταίας μεταγραφικής περιόδου αποκτήθηκαν οι: Siarhei Veremko, Κώστα Μανωλά, Sanel Jahić, Edwin Ouon, Θανάση Μουλόπουλο, Lucas Favalli, Χρίστο Μίνγκα, Romeu Dos Santos, Ivan Marković, Μάριο Νικολάου, Ximo Navarro, Chahir Belghazouani, Valeri Domovchiyski.

Επιπλέον,παρουσιάστηκαν  οι νεαροί Τάσος Καραγκιόζης, Μάριο Τόπι, Ματθαίςο Καψάσκης και Στάθης Χατζηλάμπρος που προωθήθηκαν από την ομάδα Νέων Κ20, ο Γιώργος Θέος, ο οποίος επέστρεψε από δανεισμό, αλλά και οι παλιοί παίκτες της ομάδας, καθώς και το τεχνικό team και όλο το ιατρικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό.

Χαιρετισμό στους παρευρισκομένους απεύθυναν και ο προπονητής της ομάδας του Λεβαδειακού , Άκης Μάντζιος, οριοθετώντας τους φετινούς στόχους της ομάδας, αλλά  και ο αρχηγός της ομάδας,  Βαγγέλης Μάντζιος, εκπροσωπώντας όλους τους παίκτες.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο πρόεδρος της νεοσύστατης Λέσχης Φιλάθλων ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, Φώτης Μανιάς, τίμησε το μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Κομπότη για την προσφορά του  στην πορεία της ομάδας.

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους του κ. Κομπότη ο πρόεδρος της ομάδας κ. Λουκάς Νίκαινας.

Στο πλευρό της Π.Α.Ε. Λεβαδειακός στάθηκε και η δημοτική αρχή με την Δήμαρχο Λεβαδέων, Γιώτα Πούλου, να δηλώνει ότι ανοίγει μια νέα εποχή συνεργασίας για την ΠΑΕ Λεβαδειακός και τον Δήμο, αφήνοντας πίσω τις «προστριβές» από ασυνεννοησίες και με την δημοτική αρχή να είναι αρωγοί στην προσπάθεια της ομάδας της πόλης μας.

«Θέλουμε να είμαστε στη Super League και σε αυτό θα πρέπει και οι φίλαθλοι να συμπαρασταθούν με όλες τους τις δυνάμεις» ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Πούλου.

Νεκταρία Ζιώγα



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου