Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Επίσκεψη Κουκουλόπουλου στην Λιβαδειά

Στην Λιβαδειά βρέθηκε ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Πάρης Κουκουλόπουλος συμμετέχοντας σε πολιτικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι Νομαρχιακές Επιτροπές του κόμματος ανά την Ελλάδα ενόψει του κρίσιμου εκτάκτου συνεδρίου για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος στις 15-17 Μαΐου.

Οι εκδηλώσεις αυτές αποτελούν μια πολιτική διαδικασία, όπως ανέφερε ο κ. Κουκουλόπουλος που στόχο έχει να τεθεί ένα πλαίσιο διαλόγου με επίκεντρο την κατάσταση της χώρας αυτήν την στιγμή, τον ρόλο και τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής παράταξης μέσα σε αυτήν, αλλά και τις προτεραιότητες που οι ίδιοι θέτουν.
Μάλιστα, οι διαδικασίες αυτές θα ολοκληρωθούν με την εκλογή του νέου προέδρου, χωρίς την υποψηφιότητα του Ευάγγελου Βενιζέλου, μέσα από τις κάλπες και όχι από το Συνέδριο.

Ωστόσο, ο κ. Κουκουλόπουλος δεν στάθηκε μόνο σε αυτό, αλλά εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης για την απόφαση της να συστήσει την εξεταστική επιτροπή των μνημονίων αφήνοντας εκτός της πενταετία της διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.

«Προσπαθεί να εστιάσει την εξεταστική για τα μνημόνια στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο ανέλαβε να συμμαζέψει την χώρα για να σταματήσει  αυτό  που είχε ήδη γίνει νωρίτερα με τον εκτροχιασμό των ελλειμμάτων , της ανταγωνιστικότητας, του χρέους και όλων των μεγεθών που μας οδήγησαν εδώ που μας οδήγησαν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ενώ, όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους τόνισε και αυτός την άποψη ότι έχει χαθεί αρκετός χρόνος χωρίς αποτελέσματα για την χώρα πράμα που οδηγεί και τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση σε πολιτικό αδιέξοδο.

Παρόλα αυτά ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει την κυβέρνηση με έναν μόνο όρο : την σταθερή πορεία της χώρας σε ευρωπαϊκή τροχιά.

Το παρών στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ Βοιωτίας και η Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ έδωσαν οι πρώην βουλευτές Βοιωτίας κ. Βασιλική Τσόνογλου, κ. Γιώργος Κατσιμπάρδης, ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας κ. Μίμης Αγγέλου, ο πρώην Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Νίκος Παπαγγελής και λιγοστά μέλη του κόμματος.

Νεκταρία Ζιώγα





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου