Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αγώνας του, τους 2 τελευταίους μήνες για το θέμα στέγασης των προσφύγων , είχε αίσιο αποτέλεσμα.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής που είχε συγκροτηθεί  για την εύρεση διαμερισμάτων για τη φιλοξενία οικογενειών προσφύγων στη Λιβαδειά,  βρέθηκαν ήδη τα διαμερίσματα και τα ξενοδοχεία, θέση του  Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς από την αρχή.

    Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις Δημοτικές παρατάξεις της Αντιπολίτευσης του Δήμου Λεβαδέων, όλους τους Φορείς  και πολίτες, που ήταν παρόντες  σ’ αυτόν τον αγώνα, ο οποίος συνεχίζεται, ώστε να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε την προσπάθεια μας, η οποία είναι και η πρώτη που θα εφαρμοστεί στην Ελλάδα.
   Όσο για το διορισμένο κυβερνητικό Βουλευτή που θα αναλάμβανε την πολιτική ευθύνη να έρθουν 1000 πρόσφυγες σε «Στρατόπεδα Συγκέντρωσης» και για την Δήμαρχο και την Δημοτική πλειοψηφία, που τελικά σύρθηκαν μετά τις πιέσεις του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς, της Αντιπολίτευσης του Δήμου και των Φορέων στο να υλοποιηθεί η πρόταση που είχαν όλοι οι παραπάνω, τους αφήνουμε στην κρίση σας.
  Για τα περαιτέρω θα επανέλθουμε.

  Σήμερα είναι ημέρα δικαίωσης.


                                     
                                          Για       το       Δ.Σ.

            Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


     ΣΤΑΘΑΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ                      ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Υ.Γ. : Όσοι επιθυμούν να ενοικιάσουν σπίτια  για την φιλοξενία οικογενειών προσφύγων να απευθυνθούν με αίτησή τους στο Δήμο Λεβαδέων και την Δευτέρα 12/9/2016.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου