Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Αποθεώθηκαν Μικρούτσικος και Πασχαλίδης στο Ανοιχτό Θέατρο της Κρύας

Μια μοναδική συναυλία από δύο μεγάλους τραγουδοποιούς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, όσοι παραβρέθηκαν την Πέμπτη το βράδυ στο Ανοιχτό Θέατρο της Κρύας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Τροφώνια 2016» .

Ο «ατακαδόρος» Θάνος Μικρούτσικος και ο «εκφραστικός» επί σκηνής Μίλτος Πασχαλίδης συνοδευόμενοι από τον μουσικό/παραγωγό  Θύμιο Παπαδόπουλο και την νεαρή Μιρέλλα Πάχου έδωσαν μια ακόμη μουσική παράσταση στη πόλη της Λιβαδειάς καθηλώνοντας το κοινό που τους αποθέωνε συνεχώς με κάθε ευκαιρία.

Το Ανοιχτό Θέατρο της Κρύας άρχιζε να γεμίζει από πολύ νωρίς, μέχρι την στιγμή που στην σκηνή εμφανίστηκε ο Θάνος Μικρούτσικος και στην συνέχεια ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Αφού καλωσόρισαν το κοινό και ανέφεραν πόσο σημαντική είναι η επικοινωνία για αυτούς με τον κόσμο, θέλησαν να δώσουν μια πρώτη γεύση του τι θα επακολουθούσε κατά την διάρκεια της βραδιάς αναφέροντας ότι πρόκειται για μια μουσική παράσταση λιτότητας και δεξιοτεχνίας.

«Ήρθαμε με τον Μίλτο να παίξουμε τραγούδια κοινού αισθήματος ως τέτοια που θεωρούμε εμείς εδώ και τα οποία εσείς τα έχετε αγαπήσει και έχουν περάσει 2 και 3 γενιές» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Θάνος Μικρούτσικος.

Στην συνέχεια στην σκηνή ανέβηκαν οι συνεργάτες τους και όλο μαζί το κουαρτέτο κατάφερε να ταξιδέψει το κοινό με τις μουσικές του μελωδίες και τα διαχρονικά τραγούδια που έχουν χαραχτεί στις καρδιές του κοινού.

Το «Αγύριστο κεφάλι», η « Ρόζα», ο «Γουίλυ», οι «7 νάνοι», οι  «Βυθισμένες άγκυρες» , η «Λίμνη» είναι μόνο μερικά από τραγούδια που ακούστηκαν σε αυτή την ιδιαίτερη μουσική βραδιά.

Τα παιχνίδια και τα πειράγματα με το κοινό δεν έλειψαν καθ’ όλη την διάρκεια της συναυλίας, πράγμα που έκανε πιο «ζωντανή» την μουσική παράσταση.

 «Ήταν επιλογή μας, της Δημάρχου, της Επιτροπής Πολιτισμού και του Δημοτικού Συμβουλίου να δώσουμε την ευκαιρία στους δημότες μας στα πλαίσια των εκδηλώσεων αυτών να παρακολουθήσουν συναυλίες επαγγελματικού κύρους γιατί ο κόσμος δεν έχει την δυνατότητα να μετακινείται στην Αθήνα και να παρακολουθεί αυτές τις εκδηλώσεις» σημείωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας κ. Κατερίνα Κοσκοβόλη – Γιαχρίτση.

Και πρόσθεσε: «Αφετέρου και η επαρχία θα έπρεπε να έχει την δυνατότητα να προσεγγίζει ποιοτικές εκδηλώσεις, έστω και με εισιτήριο στο οποίο συμβάλλει ο δήμος με την οικονομική κάλυψη των ηχητικών ως κοινωνική παροχή»


Νεκταρία Ζιώγα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου