Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Ξεχώρισαν οι αθλητές της ομάδας πάλης Α.Σ "Καπετάν Ι. Λιάπη" στο διεθνές τουρνουά «ΝΤΙΝΚΟ ΠΕΤΡΟΦ»

 Μια μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχουν στο διεθνές τουρνουά «ΝΤΙΝΚΟ ΠΕΤΡΟΦ» στη πόλη της Στάρα Ζαγόρα στη Βουλγαρία είχε η ομάδα πάλης του Α.Σ. «Καπετάν Ι. Λιάπη» μετά από πρόσκληση της Βουλγαρικής  ομοσπονδίας πάλης .


Το διεθνές τουρνουά «ΝΤΙΝΚΟ ΠΕΤΡΟΦ» έχει χαρακτηριστεί ως πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα αφού συμμετέχουν πάνω από δεκαπέντε χώρες και αποτέλεσε μια ευκαιρία για την ομάδα πάλης του Α.Σ. "«Καπετάν Ι. Λιάπης» να ξεχωρίσει και να κερδίσει τις εντυπώσεις.
Την αποστολή αποτέλεσαν ο προπονητής του συλλόγου Σερετίδης Ιωάννης και οι αθλητές:   Οικονομίδης Γεώργιος ,  Μπαϊρακτάρης Πέτρος και  Μπιλάλι Σέρτζιο  

Ο Οικονομίδης Γεώργιος κατέκτησε την έβδομη θέση, ο οποίος εντυπωσίασε τους διοργανωτές με το πείσμα και την μαχητικότητα του αθλητή και βραβεύτηκε από την Βουλγάρικη ομοσπονδία ως ο καλύτερος ξένος αθλητής.

Μεγάλη εμπειρία ήταν για τον Σέρτζιο Μπιλάλι, ο οποίος πήρε το βάπτισμα του πυρός συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε αγώνες . Ο Σέρτζιο έδειξε φοβερά  χαρίσματα παρά την έλλειψη αγωνιστικής εμπειρίας . 

Ενώ,  μεγάλος άτυχος των αγώνων ήταν ο Πέτρος Μπαϊρακτάρης, ο οποίος αν και κέρδιζε αρχικά στην πρώτη περίοδο τον βούλγαρο αθλητή έχασε στη δεύτερη περίοδο και  κατέκτησε την πέμπτη θέση . Ο αθλητής από τα Οινόφυτα έδειξε τρομερά ψυχικά χαρίσματα αγωνιζόμενος με πάθος και αποφασιστικότητα.

Οι αθλητές έμειναν ενθουσιασμένοι από την συμμετοχή τους στην διοργάνωση και δεν έκρυψαν την επιθυμία τους να την επαναλάβουν σε αγώνες αντίστοιχης διοργάνωσης. 
Τέλος, η διοίκηση του συλλόγου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Βουλγαρική ομοσπονδία για την φιλοξενία της ομάδας, καθώς και τον διερμηνέα κ. Χαρατσή Αθανάσιο που συμμετείχε στην αποστολή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου