Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Στις 24, 30 Ιουλίου και 6 Αυγούστου η επαναλειτουργία του ΚΕ.ΠΑ Λιβαδειάς



Μια μικρή ανακούφιση για δεκάδες πολίτες θα αποτελέσει η επαναλειτουργία της επιτροπής του ΚΕ.ΠΑ Λιβαδειάς, οι οποίοι θα γλιτώσουν για λίγες ημέρες την μετακίνηση τους στο αντίστοιχο ΚΕ.ΠΑ της Θήβας.


Συγκεκριμένα, στις 24 Ιουλίου 2015, 30 Ιουλίου 2015 και 06 Αυγούστου 2015 στο ΠΕΔΥ Λιβαδειάς(Μπουφίδου 8 & Χριστοδούλου 7) θα διεξαχθούν οι επιτροπές για τα άτομα με αναπηρία.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από αίτημα του Δήμου Λεβαδέων και τις σημαντικές προσπάθειες του βουλευτή Βοιωτίας, Γιάννη Σταθά, του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς, καθώς τη συνδρομή του Αναπληρωτή Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Δημήτρη Στρατούλη, ώστε να γλιτώσουν οι πολίτες την ταλαιπωρία και το κόστος της μετακίνησης τους στην Θήβα.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση του ο βουλευτής Βοιωτίας, Γιάννης Σταθάς, η επαναλειτουργία του ΚΕ.Π.Α. Λιβαδειάς δεν επηρεάζει τη συνέχιση της λειτουργίας του ΚΕ.Π.Α. Θήβας, παρά μόνο αποσκοπεί  στην εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας με αναπηρία ώστε να σταματήσει  η ταλαιπωρία τους.

Ευχαριστήρια επιστολή, όμως, για την ολιγοήμερη επαναλειτουργία του ΚΕ. ΠΑ Λιβαδειάς απέστειλε και η Δήμαρχος Λεβαδέων, στην οποία αναγράφονται τα εξής:
«Η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου επιθυμεί να εκφράσει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της προς τον βουλευτή Βοιωτίας κ. Γιάννη Σταθά, τον πρώην Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρη Στρατούλη καθώς και στον Διοικητή και Υποδιοικητή του ΙΚΑ κ.κ. Γιάννη Θεωνά και Διονύση Καλαματιανό, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα του Δήμου Λεβαδέων για την επαναλειτουργία της Επιτροπής του ΚΕ.Π.Α. Λιβαδειάς έτσι ώστε να μπει τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών από τις μετακινήσεις τους στο ΚΕ.Π.Α. Θήβας».


Νεκταρία Ζιώγα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου