Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Οι LEVADISTAS έκαναν πάλι το θαύμα τους

Στον καθαρισμό του προαύλιου χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς προχώρησε η εθελοντική δράση LEVADISTAS με την συμμετοχή του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Λιβαδειάς και του Δήμου Λεβαδέων .

Το ραντεβού είχε δοθεί το πρωί της Κυριακής έξω από τον χώρο του Νοσοκομείου που  έμοιαζε περισσότερο με σκουπιδότοπο εξαιτίας των εκατοντάδων σκουπιδιών που είχαν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα.
Δημοτικοί σύμβουλοι και υπάλληλοι, εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Λιβαδειάς και οι εθελοντές των LEVADISTAS έπιασαν αμέσως δουλειά και έδειξαν αρκετό ζήλο στο να καθαρίσουν και να αποψιλώσουν τον περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου ώστε να αλλάξει αμέσως η εξωτερική εικόνα του. Ανάμεσα τους και η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου που βρέθηκε από νωρίς στο Νοσοκομείο για να στηρίξει  την δράση καθαρισμού χωρίς να διστάσει να πάρει ακόμα και την σκούπα και το φαράσι.
Δυστυχώς , η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ελάχιστη πράγμα που όμως δεν πτόησε τους εθελοντές της οργάνωσης, οι οποίοι πιστεύουν ότι το μήνυμα του εθελοντισμού και της ύπαρξης μιας καθαρής και όμορφης πόλης σύντομα θα αγγίξει και άλλους πολίτες του Καλλικρατικού Δήμου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η δράση των LEVADISTAS θα συνεχιστεί και σε άλλες γειτονιές της Λιβαδειάς στο πλαίσιο της προσπάθειας να διατηρήσουμε την πόλη μας όμορφη και καθαρή.Μεγάλη έκκληση της οργάνωσης είναι όλοι οι δημότες να φροντίζουν τις γειτονιές τους, να τις καθαρίζουν και να μην δημιουργούν οι ίδιοι σκουπίδια.

Νεκταρία Ζιώγα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου