Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Πολιτική εκδήλωση ΠΑΣΟΚ στην Λιβαδειά με Νίκο Ανδρουλάκη

Την συσπείρωση των ψηφοφόρων για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου επιχείρησε η νομαρχιακή επιτροπη ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας με πολιτική εκδήλωση που πραγματοποίησε την Τρίτη το απόγευμα στην Λιβαδειά στο συνεδριακό κέντρο « Χρ. Παλαιολόγος».

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο γραμματέας της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ και ευρωβουλευτής, κ. Νίκος Ανδρουλάκη, ο οποίος θέλησε να στείλει ένα μήνυμα ασφάλειας και να ζητήσει την στήριξη των πολιτών στους εναπομείναντες ψηφοφόρους του κόμματος μετά την εσωκομματική διάσπαση και αναταραχή που προκάλεσε η ανακοίνωση του «ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ» από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε για την συνεπή θέση του ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης ζητώντας την υποστήριξη του λαού και έστειλε το μήνυμα ότι την επόμενη ημέρα από τις εκλογές θα πρέπει να υπάρχει κυβέρνηση ενότητας που θα διαπραγματευτεί το χρέος χωρίς να ζημιώνει τις θυσίες του ελληνικού λαού όλο αυτό το διάστημα.

«Εμείς συνεχίζουμε τον συνεπή μας αγώνα, έναν αγώνα ο οποίος  θέλουμε να δικαιωθεί από τον Ελληνικό λαό, δεν είπαμε μεγάλα λόγια, δεν τάξαμε» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης και συνέχισε «Την Δευτέρα θα πέσουν οι μάσκες των δημαγωγών, αυτών που έχουν πείσει τον ελληνικό λαό σε μεγάλο βαθμό ότι υπάρχει εύκολος δρόμος.
Πιστεύουμε ότι η χώρα πρέπει να έχει μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας την επόμενη ημέρα, να διαπραγματευτεί το ζήτημα του χρέους σύμφωνα  με το πρωτογενές πλεόνασμα που είναι η μεγάλη δικαίωση του ελληνικού λαού των κόπων και των θυσιών, χωρίς όμως να παίξουμε με τους κόπους και τις θυσίες. Και βέβαια, πιστεύουμε ότι η επόμενη ημέρα πρέπει να είναι μια ημέρα όπου όλοι θα καταλάβουμε την αξία της εθνικής προσπάθειας και όχι των μικροκομματικών παιχνιδιών».

Μάλιστα, προειδοποίησε τον ελληνικό λαό ότι ο κ. Τσίπρας θα επαναλάβει την στάση του κ. Σαμαρά και θα φέρει πάλι τον λαό σε δημοψήφισμα ρίχνοντας και πάλι σε αυτούς το «μπαλάκι» των ευθυνών. Ενώ, χαρακτήρισε κορώνες τα προγράμματα των άλλων κομμάτων.

« Την Κυριακή αποφασίζουμε για όλα, ας το πάρουν χαμπάρι, εμείς θέλουμε να τιμηθεί η συνεπής μας στάση, οι συλλογικές μας προτάσεις σε σχέση με το χρέος και τα δημοσιονομικά της χώρας. Και βέβαια πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο, διότι ο ελληνικός λαός πρέπει να ψηφίσει προγράμματα και όχι κορώνες».

Τέλος, με αφορμή την πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Λιβαδειά και την ομιλία του κ. Νίκου Ανδρουλάκη έγινε και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας που περιλαμβάνει τους εξής υποψήφιους:

  • Αγγέλου Δημήτρης
  • Γκίνης Ιωάννης
  • Μωραΐτη Σοφία.

Νεκταρία Ζιώγα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου