Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Παρουσίαση ψηφοδελτίου ΑΝ.ΕΛ στην Βοιωτία από τον Τέρενς Κουίκ

Στην Λιβαδειά παρευρέθηκε την Τρίτη το απόγευμα ο  επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Τέρενς Κουίκ, παραχωρώντας συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ Βοιωτίας και μιλώντας για την επόμενη ημέρα των εκλογών ζητώντας από τους πολίτες να αναδείξουν τους ΑΝ.ΕΛ τρίτο κόμμα σε αυτές τις εκλογές.

Ο Τέρενς Κουίκ φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος και βέβαιος για τα ποσοστά των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις επικείμενες εκλογές τονίζοντας ότι θα λάβουν το ίδιο ποσοστό που είχαν πάρει το 2012, ενώ δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει ότι αυτές οι εκλογές γίνονται κάτω από καθεστώς «πολιτικής αθλιότητας».
Μάλιστα, παρουσιάζοντας τους υποψήφιους βουλευτές Βοιωτίας των ΑΝ.ΕΛ εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι ΑΝ.ΕΛ θα λάβουν την 3η έδρα στον Νομό μας.
Αναλυτικότερα, ο κ. Κουίκ αφού έκανε μια λεπτομερή αναφορά στο πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόλμησε να προβλέψει το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των εκλογών και ζήτησε από τον λαό να διαλέξει αν επιθυμεί μια αυτοδύναμη κυβέρνηση ή κάποιον που να μπορεί να τους ελέγχει και να υπερασπίζεται το συμφέρον της πατρίδας.
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ξεκαθαρίζουν ότι πια δεν υπάρχουν διλήμματα για το ποιος θα είναι πρώτος. Το πρώτο κόμμα και με διαφορά θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτές είναι όλες οι ενδείξεις μην σας πω και οι αποδείξεις γιατί περπατάμε μέσα στο κόσμο» και συμπλήρωσε : «Το θέμα είναι ότι κοιτώντας τους ψηφοφόρους στα μάτια τους ρωτάμε αν τον θέλουν αυτοδύναμο και να κάνει ότι θέλει μέσα στις συνιστώσες του ή αν χρειάζεται να υπάρχει κάποιος μέσα στην Βουλή που πραγματικά να είναι δίπλα του θεματοφύλακας και υπερασπιστής του αναγκαίου καλού ώστε να τηρούνται οι αξίες που μάθαμε και με αυτές μεγαλώνουμε».
Στην συνέχεια ανέφερε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι εκείνοι που θα λάβουν αυτόν τον ρόλο επισημαίνοντας  ότι οι μικρότεροι είναι εκείνοι που επηρεάζουν την κυβερνητική συμμαχία και τις προγραμματικές συμφωνίες.
«Οι ΑΝ.ΕΛ είμαστε αυτοί που καλούμαστε να παίξουμε αυτόν τον ρόλο. Τον ρόλο δίπλα σε ένα ΣΥΡΙΖΑ, το ρόλο με τις κόκκινες γραμμές μας για τα εθνικά θέματα, τα θέματα σχέσεων κράτους- εκκλησίας ορθοδοξίας, για τα μεταναστευτικά και θα σας έλεγα και αυτά που έχουν να κάνουν με τον φορολογικό κώδικα, την μείωση των συντελεστών φορολόγησης του κόσμου και των μικρομεσαίων που βασανίζονται.
Πρέπει εδώ να υπενθυμίσουμε ότι οι μικρότεροι σε μιαν κυβερνητική συμμαχία παγκοσμίως είναι αυτοί που κλειδώνουν με τις δικές τους επιταγές τις προγραμματικές συμφωνίες και δηλώσεις. Ένας Γκένσερ σχεδόν επί δύο δεκαετίες διοικούσε τη Γερμανία με το μικρό φιλελεύθερο κόμμα του 3%».

Τέλος, ανέφερε ότι η επόμενη ήμερα των εκλογών θα βρει την Ελλάδα με κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας που θα έχει επιλέξει ο λαός και που θα εκλέξει και Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο οποίος θα σέβεται το σύνταγμα και δεν θα καταντήσει  Κάρολος Παπούλιας ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Κουίκ,  το παραβίαζε με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

Από τα βέλη του υποψήφιου βουλευτή δεν ξέφυγε και ο πρωθυπουργός που  τον χαρακτήρισε Φρέντυ Κρούκερ με βάση το τελευταίο τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτάκι της ΝΔ το οποίο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τρομοκρατεί τον ελληνικό λαό.

Οι υποψήφιοι βουλευτές Βοιωτίας των ΑΝ.ΕΛ είναι οι : Απόστολος Δελαβέκουρας (δικηγόρος), Ευριδίκη Κουρνέτα (δικηγόρος), Γιώργος Χρυσικός (δημοσιογράφος),Βασίλης Παπαδάκης (οικονομολόγος) και η
Κατερίνα Παπαβασιλείου (δημόσια υπάλληλος, πρώην δήμαρχος Δαύλειας).



Νεκταρία Ζιώγα
  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου