Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Από την Δήμο φέτος η λειτουργία της κατασκήνωσης της Παλιομηλιάς – Ξεκινούν οι αιτήσεις εγγραφών

Με τις δυνάμεις του Δήμου Λεβαδέων θα λειτουργήσει την φετινή χρονιά η κατασκήνωση της Παλιομηλιάς του Ελικώνα και όχι από ιδιώτη, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Η πρόταση για την λειτουργία της δημοτικής κατασκήνωσης κατατέθηκε σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο και υπερψηφίστηκε από όλα τα μέλη του σώματος.


Αναλυτικότερα, η κατασκήνωση «Παλιομηλιά Ελικώνα» θα λειτουργήσει για τέσσερις κατασκηνωτικές περιόδους από την 1η Ιουλίου έως την 12η Αυγούστου και θα προσφέρει φιλοξενία σε παιδιά ηλικίας 8 έως 14 ετών.

Η πρόταση κατατέθηκε νωρίτερα φέτος  πριν την λήξη της σχολικής χρονιάς ώστε να γίνει άμεσα η ενημέρωση των ενδιαφερόμενων παιδιών και γονέων.

«Είχαμε υποσχεθεί ότι θα λειτουργήσουμε την κατασκήνωση της Παλιομηλιάς ως Δήμος και αυτό πραγματοποιούμε συντεταγμένα με τις δυνάμεις και τον προϋπολογισμό μας» ανέφερε η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου επισημαίνοντας ότι είναι η δεύτερη φορά που η νέα δημοτική αρχή τηρεί τις δεσμεύσεις της, ώστε οι δομές του Δήμου να λειτουργούν υπό την δική του εποπτεία.

Επιπλέον, δεν παρέλειψε να καλέσει όλους τους μαθητές να δηλώσουν συμμετοχή υποσχόμενη ότι η λειτουργία της κατασκήνωσης θα είναι άρτια και ότι  οι ίδιοι θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν αξέχαστες διακοπές.

Θετική με τον τρόπο λειτουργίας της κατασκήνωσης ήταν και η αντιπολίτευση που επεσήμανε ότι το κατασκηνωτικό κέντρο της Παλιομηλιάς θα πρέπει να αξιοποιείται όλον τον χρόνο με διάφορες δράσεις και για ενήλικους, πράγμα που θα επιφέρει κέρδος και στην αναβάθμιση της περιοχής και οικονομικά στον Δήμο. Παράλληλα, αποτίμησαν θετικά την επιλογή της δημοτικής αρχής να ξεκινήσουν οι διαδικασίες εγγραφών και ενημέρωσης των παιδιών νωρίτερα σε σχέση με άλλες χρονιές.

Οι αιτήσεις θα καταβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους από 02/06/2015 έως 15/06/2015 στο Δημοτικό Κατάστημα Σοφοκλέους 15, στον 1ο όροφο, ώρες : 10:00 έως 14:00, στον κ. Μανούσκο Δημήτριο και κα Βασιλική Κασσάρα (τηλέφωνα επικοινωνίας: 2261350860, 2261350869) με τα εξής δικαιολογητικά :
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  • Φωτοτυπία τελευταίου εκκαθαριστικού εφορίας.
  • Απόδειξη πρόσφατου λογαριασμού Δ.Ε.Η.. ή Ο.Τ.Ε.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site του Δήμου: www.livadia.gr

Νεκταρία Ζιώγα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου