Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

Επίσκεψη στελεχών της ΝΔ Βοιωτίας σε κοινωνικές δομές

Στα πλαίσια της  πανελλαδικής δράσης «Κανένας στο περιθώριο» καθώς και της επεξεργασίας  του προγράμματος μας για όλους τους άξονες της κοινωνικής πολιτικής, κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας που αποτελούνταν από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Γιώργο Λιανό, τον Βουλευτή Βοιωτίας Ευάγγελο Μπασιάκο, τον πρόεδρο της Ν.Ο. της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας Θοδωρή Καλοπήτα και τους προέδρους των τοπικών οργανώσεων Λιβαδειάς και Θήβας Λένα Παπαγεωργίου και Ντίνο Τυρηνόπουλο, πραγματοποίησε επισκέψεις σε μια σειρά από ιδρύματα της Βοιωτίας.

 Συγκεκριμένα, η επίσκεψη  περιλάμβανε την Ενοριακή Στέγη γερόντων ο «Άγιος Αθανάσιος» Πυρίου Θηβών, τον Σύλλογο γονέων και φίλων ΑΜΕΑ Θηβών οι «Άγιοι Ανάργυροι», τα ιδρύματα  της Ι.Μ. Θηβών & Λεβαδείας Διακονία Αγάπης Θηβών & το Θεραπευτήριο χρονίως πασχόντων «Ο Άγιος Βλάσιος» στην Λιβαδειά,  το Γηροκομείο της ΟΧΕΚ Θηβών ( Ορθόδοξη Χριστιανική Ένωση Κυριών ) και την Εστία Μητέρα Λιβαδειάς ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες επισκέψεις σε αντίστοιχες κοινωνικές δομές στην Βοιωτία.

Η συγκεκριμένη δράση έχει ως στόχο την ανάδειξη του τεραστίου φιλανθρωπικού έργου των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης, την ανάπτυξη συνεργασίας και την ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών για την επίλυση αλλά και προβολή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.


 Η  Κοινωνική Αλληλεγγύη βρίσκεται πάνω από κόμματα και πολιτικές ταυτότητες και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η βοήθεια, ο σεβασμός και η κατανόηση , προς τους συνανθρώπους μας ειδικότερα, των ευπαθών ομάδων, είναι επιβεβλημένα όσο ποτέ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου