Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Μεγάλες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα βλέπει ο Κώστας Ασκούνης



Με την παρουσία του γραμματέα του Οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Ασκούνη, πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά η περιφερειακή συγκέντρωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ Βοιωτίας και η Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ .


Μέλη και φίλοι του κόμματος συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη το απόγευμα στη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς για να συζητήσουν οργανωτικά και πολιτικά θέματα που στοχεύουν στην ανασυγκρότηση του πολιτικού ιστού του ΠΑΣΟΚ, όπως ανέφερε ο κ. Ασκούνης.
Στο πλαίσιο της συγκέντρωσης ο κ. Ασκούνης εξαπέλυσε δριμύ επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και την πολιτική που ακολούθησε, η οποία έφερε προς υλοποίηση το πιο «δύσκολο και βάρβαρο μνημόνιο»  για την ελληνική οικονομία και την ελληνική οικογένεια.

«Ο Τσίπρας προσγειώθηκε ανώμαλα στην πραγματικότητα, μια πραγματικότητα που θα πληρώσει σκληρά ο ελληνικός λαός» τόνισε από την Λιβαδειά ο κ. Ασκούνης και συνέχισε εκφράζοντας την δική του θέση απέναντι στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις με τις παραιτήσεις και τις διαγραφές των βουλευτών  :«Είναι σαφές ότι ο Τσίπρας πληρώνει όλο τον λαϊκισμό που τόσα χρόνια εξέθρεψε στην κοινωνία αλλά και στο κόμμα του».

Ενώ, επισήμανε ότι οι πολιτικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα θα έρχονται σαν χιονοστιβάδα.

Επιπλέον, θέλησε να ξεκαθαρίσει και για το ποια θα είναι η θέση του ΠΑΣΟΚ σε αυτήν πολιτική που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τονίζοντας: «Εμείς ως ΠΑΣΟΚ θα ασκήσουμε μια υπεύθυνη πολιτική , θα μιλήσουμε με την κοινωνία για τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν τον λαό, γιατί πιστεύουμε ότι μόνο με υπευθυνότητα, με ρεαλισμό και με ένα πρόγραμμα που θα αγγίζει τα πραγματικά προβλήματα του λαού χωρίς ακρότητες και λαϊκισμούς θα βγάλουμε την χώρα από το αδιέξοδο».


Νεκταρία Ζιώγα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου