Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

«Βροντερό» μήνυμα προς τη κυβέρνηση έστειλε η Λιβαδειά στη χθεσινή απεργιακή κινητοποίηση

Με δυο μεγάλες συγκεντρώσεις συμμετείχε και η πόλη της Λιβαδειάς στη γενική Πανελλαδική  απεργία της 4ης Φεβρουαρίου με την συμμετοχή του κόσμου να είναι για πρώτη φορά καθολική.

Τόσο το ΠΑ.ΜΕ που πραγματοποίησε συγκέντρωση στη Κεντρική Πλατεία της Λιβαδειάς, όσο και το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς μαζί με τους εκπροσώπους όλων των εργατικών τάξεων που συγκεντρώθηκαν στο Πεζόδρομο της Μπουφίδου έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση  να σταματήσει την σκληρή επιβολή των αντιλαϊκών και αντικοινωνικών μέτρων που έχει «γονατίσει» την πλειοψηφία πλέον του Ελληνικού λαού.

Εντυπωσιακή ήταν και η είσοδος των αγροτών της περιοχής μας, που προσήλθαν στις συγκεντρώσεις με τα τρακτέρ τους διασχίζοντας σχεδόν ολόκληρη την πόλη και ξεσηκώνοντας με τις κόρνες τους ακόμα και τους πιο αδρανείς, έστειλαν το δικό τους μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση
Πιστοί στο ραντεβού τους , όμως, έμειναν τόσο οι έμποροι της πόλης, όσο και οι καφετέριες – χώροι συνεστίασης, που παρέμειναν κλειστά συμμετέχοντας και εκείνα με την σειρά τους στις κινητοποιήσεις.

Την ικανοποίησή τους από την συμμετοχή του κόσμου εξέφρασαν σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ Γιώργος Πελέκης, ο γιατρός και Δ.Σ. Πέτρος Αρκουμάνης και ο εκπρόσωπος της ΠΑΣΕΒΕ Ταξιάρχης Μπούκιος που χαρακτήρισαν το ασφαλιστικό λαιμητόμο ενώ δεν παρέλειψαν να τονίσουν ότι στην ίδια κατεύθυνση κινούνται όλα τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και κάλεσαν σε συμπόρευση με το ΠΑΜΕ.

Να πάρει η κυβέρνηση πίσω όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που καταστρέφουν την ελληνική κοινωνία ζήτησαν μεταξύ άλλων σε δηλώσεις τους ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς και πρώην Βουλευτής (ΛΑΕ) Γιάννης Σταθάς, οι αγρότες Γιώργος Τακμάκης και Γιάννης Βάγκος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λιβαδειάς Βασίλης Δαλαμάγκας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτης Αγνιάδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θανάσης Καλογρηάς και ο Γραμματέας Νότης Αγνιάδης, καθώς επίσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς Νίκος Μπούρας.

Στην συνέχεια, ακολούθησαν πορείες στο κέντρο της Λιβαδειάς και με την συμμετοχή μαθητών από τα Λύκεια της πόλης , οι οποίοι βρέθηκαν  στις συγκεντρώσεις για να συμπαρασταθούν με τον τρόπο τους στο πλευρό των καθηγητών τους.


Νεκταρία Ζιώγα




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου