Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Με επιτυχία η εκδήλωση της ΚΕΔΗΛ για τα παιδιά


Παιδικά χαμόγελα γέμισε η αίθουσα της Νεροτριβής την Δευτέρα το απόγευμα στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων που υλοποιεί το πρόγραμμα “Accommodation of Asylum Seekers and Relocation Candidates in Livadia” για τους μικρούς ωφελούμενους.

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παιχνίδια και χειροτεχνίες ήταν εκείνα που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών παιδιών που δεν σταμάτησαν λεπτό να παίζουν μεταξύ τους και να χαρίζουν ζωγραφιές σε κάθε παρευρισκόμενο.

Παραβρέθηκαν η Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Γιώτα Πούλου, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λεβαδέων, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΛ, κ. Αθανάσιος Αλεστάς, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΗΛ, καθώς και εκπρόσωποι από τον Ερυθρό Σταυρό.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Γιώτα Πούλου, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους που συμμετείχαν στην εκδήλωση, ευχήθηκε στους ωφελούμενους “Καλή Χρονιά” και υλοποίηση των στόχων τους, την επανένωση των οικογενειών τους στον τόπο προορισμού τους.

Ευχές έκαναν και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΛ, κ. Αθανάσιος Αλεστάς, καθώς και η Γενική Γραμματέας του Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς, κ. Αγγελική Μπίνιου.

Αρωγοί της εκδήλωσης ήταν ο Ερυθρός Σταυρός και δημότες εθελοντές   που συγκέντρωσαν δώρα και μοιράστηκαν στα παιδιά.

Τα κεράσματα χορηγήθηκαν από τα κρουασάν “ΠΕΤΡΟΥ” και το “EXPRESS MARKET” - Αριστείδης Κουρεντής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου