Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Κάλαντα και Ευχές στη Δημοτική αρχή

Τα κάλαντα πριν τον ερχομό του 2017 άκουσαν η Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Γιώτα Πούλου, και οι Αντιδήμαρχοι στο Παλιό Δημαρχείο της Λιβαδειάς το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2017.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεβαδέων, καθώς και μικροί μαθητές βρέθηκαν από νωρίς στο χώρο συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για να ευχηθούν από κοντά στη δημοτική αρχή για μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Η κ. Πούλου, αρκετά συγκινημένη, ευχήθηκε σε όλους το νέο έτος να φέρει "Υγεία και Ευτυχία σε όλους", ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί την νέα γενιά που φαίνεται να δραστηριοποιείται ενεργά σε κάθε πολιτιστική δραστηριότητα του Δήμου.

Επίσης,  συνεχάρη και την νέα γενιά που πλαισιώνει την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεβαδέων, δίνοντας της μια άλλη πνοή.

Η δημοτική αρχή επισκέφτηκε το σπίτι των ευχών που είχε στηθεί στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς από τον Λαογραφικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Λιβαδειάς "ΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ" , ενώ στην συνέχεια παραβρέθηκε στην καθιερωμένη δοξολογία του Μητροπολιτικού Ναού Λιβαδειάς για την κοπή της πρώτης Βασιλόπιτας.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου