Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Γεννήθηκε το πρώτο προσφυγόπουλο στη Λιβαδειά


Επίσκεψη στο νεογέννητο μωρό μιας οικογένειας Σύρων προσφύγων, το πρώτο που γεννήθηκε στην Λιβαδειά πραγματοποίησαν η Δήμαρχος Λεβαδέων, ο αντιπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΛ, εχθές το απόγευμα, με αφορμή την παρουσία της αντιπροσωπείας του ΟΗΕ στη Λιβαδειά.

Η κ. Γιώτα Πούλου, ο κ. Philippe Leclerc  και ο κ. Αλεστάς ενημερώθηκαν για την κατάσταση της υγείας του νεογέννητου μωρού και της μητέρας του, ενώ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ωφελούμενους για τον τρόπο φιλοξενίας τους στη Λιβαδειά.

Το νεογέννητο κοριτσάκι γεννήθηκε τα ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου στη Λιβαδειά και οι γονείς εξέφρασαν την μεγάλη τους χαρά για τον ερχομό του τρίτου μέλους στην οικογένεια τους.
Μάλιστα, δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, τον Δήμο Λεβαδέων και την ΚΕΔΗΛ που τους έδωσαν την ευκαιρία να διαμείνουν, μετά από εννέα μήνες παραμονής τους στο hot –spot της Ριτσώνας, σε διαμέρισμα κάτω από ανθρώπινες συνθήκες.

Ο πατέρας του νεογέννητου μωρού ανέφερε ότι η τοπική κοινωνία τους έχει αγκαλιάσει χωρίς διακρίσεις και δήλωσε  ικανοποιημένος από την παραμονή τους στη Λιβαδειά .

Η Δήμαρχος Λεβαδέων , η ΚΕΔΗΛ και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες ευχαριστεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς για την φροντίδα που επιδεικνύουν καθημερινώς στους ωφελούμενους του προγράμματος «Διαμονή Αιτούντων Άσυλο και Υποψηφίων Μετεγκατάστασης»..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου