Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Συνάντηση για την διαγράμμιση του αστικού ιστού της Λιβαδειάς μεταξύ Φανής Παπαθωμά και Γιώτας Πούλου

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και του Δήμου Λεβαδέων με αφορμή την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για το έργο της διαγράμμισης του αστικού ιστού της πόλης.

Όπως σημειώθηκε στην συνάντηση μεταξύ της Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά και της Δημάρχου Λεβαδέων, Γιώτας Πούλου, η συμβολή της Περιφέρειας σε αυτό το σχέδιο διαγράμμισης με την παραχώρηση του εξοπλισμού θα έχει σημαντικό ρόλο όχι μόνο για τη Λιβαδειά, αλλά και για όλους τους Δήμους της Βοιωτίας, αφού το κόστος για τους Δήμους θα μειωθεί σημαντικά έως και 70%.

«Η σημερινή συνάντηση αφορά μια συνεργασία που ξεκινά η ΠΕ Βοιωτίας με όλους τους Δήμους της Βοιωτίας. Η συνεργασία έχει να κάνει με την παροχή από την πλευρά της Περιφέρειας του ειδικού μηχανήματος για διαγράμμιση του οδικού δικτύου, όπως επίσης εξοπλισμού της Περιφερειακής Ενότητας στους Δήμους» ανέφερε χαρακτηριστικά η Φανή Παπαθωμά.

Εξαιρετική ενέργεια χαρακτήρισε η Δήμαρχος Λεβαδέων, Γιώτα Πούλου, την συνεργασία αυτή με την Περιφέρεια που μειώνει σημαντικά τα έξοδα των Δήμων , οι οποίοι θα επωμιστούν μόνο το υλικό των διαγραμμίσεων.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι αυτή η προγραμματική σύμβαση είναι μόνο η αρχή, ενώ έπονται και άλλες.

Πρώτιστος στόχος όπως σημείωσαν και οι δυο πλευρές είναι οι δημότες και κάθε συνέργεια μεταξύ του α’ και β’ βαθμού της αυτοδιοίκησης αποδίδεται σε αυτούς.

Το έργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί πριν το Πάσχα στη Λιβαδειά, ευελπιστώντας ότι θα συμβάλλει σημαντικά στην εικόνα της, καθώς και στην διάθεση των πολιτών της.

Νεκταρία Ζιώγα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου