Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Φωταγωγούν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στη Λιβαδειά

Την Παρασκευή το βράδυ στις 20.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Κεντρική Πλατεία της Λιβαδειάς από μαθητές του ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς.

Η βραδιά θα περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους που θα έρθουν να δουν από κοντά την στολισμένη Πλατεία.

Ενώ δεν θα λείψουν και οι βραβεύσεις των μαθητών που συμμετείχαν στην δημιουργία της Χριστουγεννιάτικης αφίσας, καθώς και οι Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από  από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεβαδέων.

Τέλος, πλούσια κεράσματα θα προσφερθούν από τον Σύλλογο Ποντίων Βοιωτίας "Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ"  και τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Φιλανθρωπικό Σύλλογο Γυναικών Αγίου Νικολάου Λιβαδειάς.

Ιδιαίτερη συμμετοχή  σε αυτήν την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα έχει και η Εθελοντική Κίνηση Πολιτών Levadistas  όπου και θα συγκεντρωθούν κουτιά με γάλα (εβαπορέ) για να χτίσουν το"δένδρο της αλληλεγγύης"
.
Τα γάλατα που θα συγκεντρωθούν θα μοιραστούν σε άτομα που τα έχουν ανάγκη (άποροι, πρόσφυγες)με την βοήθεια του Ε.Ε.Σ.(παράρτημα Λιβαδειάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου