Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Μαθητές του ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου άναψαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στη Λιβαδειά

Με παιδικά χαμόγελα και φωνές γέμισε η Κεντρική Πλατεία της Λιβαδειάς την Παρασκευή το βράδυ με αφορμή την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη πόλη της Λιβαδειάς.

Γονείς και παιδιά έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό παρών σε αυτήν την εκδήλωση παρά το τσουχτερό κρύο και την ψιλή βροχή. Από την πλευρά του, ο Δήμος Λεβαδέων είχε φτιάξει ένα πλούσιο πρόγραμμα για να ανταμείψει τους παρευρισκόμενους με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Φιλαρμονική Ορχήστρα της Λιβαδειάς, με κεράσματα από τους  τοπικούς συλλόγους , Ποντίων Ν. Βοιωτίας «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» και τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Φιλανθρωπικό Σύλλογο Γυναικών Αγίου Νικολάου Λιβαδειάς και διάφορα παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων, Γιώτα Πούλου, αφού ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά, με υγεία και ενότητα», κάλεσε στο βήμα τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς με τους οποίους «φύσηξαν» και άναψαν  το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που θα κοσμεί την πόλη κατά την διάρκεια των εορτών.

 Στην συνέχεια βραβεύτηκαν οι μαθητές που ζωγράφισαν την Χριστουγεννιάτικη αφίσα του Δήμου Λεβαδέων, ενώ ιδιαίτερο ήταν το «Δέντρο Αλληλεγγύης, μια πρωτοβουλία της Εθελοντικής Κίνησης Πολιτών Levadistas, όπου συγκέντρωναν γάλατα εβαπορέ, τα οποία θα μοιραστούν σε άπορους και πρόσφυγες.


Νεκταρία Ζιώγα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου