Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Λειτουργία δύο μεταπτυχιακών προγραμμάτων της ΑΣΠΑΙΤΕ στη Λιβαδειά

Δύο αυτοχρηματοδοτούμενα μεταπτυχιακά προγράμματα της  Ανωτάτης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) θα λειτουργήσουν τη νέα ακαδημαϊκή περίοδο στη Λιβαδειά.

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της  Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) Ιωάννης  Σαριδάκης και η Επιστημονική Υπεύθυνη των προγραμμάτων  Αικατερίνη Κασιμάτη, συναντήθηκαν το πρωί της Δευτέρας  στο Δημαρχείο με τη Δήμαρχο Γιώτα Πούλου και επισκέφθηκαν κτιριακές εγκαταστάσεις για τη φιλοξενία των δύο  προγραμμάτων.

Με τη σύμφωνη γνώμη του Διευθυντή Δ/θμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας και της Διευθύντριας επέλεξαν το 3ο Γυμνάσιο.

Το απόγευμα η Δήμαρχος ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, που ομόφωνα αποδέχθηκε την πρόταση της ΑΣΠΑΙΤΕ, με τη μειοψηφία να εκφράζει ενστάσεις για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών από το Δήμο.

Μετά και την απόφαση του Δ.Σ θα πρέπει να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την εγκατάσταση των δύο προγραμμάτων Παιδαγωγικής και Συμβουλευτικής κατάρτισης .
Θα λειτουργούν τρία τμήματα των 40 ατόμων το κάθε ένα και η φοίτηση θα είναι ετήσια, ενώ θα καλύπτει όλη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.


siriosfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου