Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου


Με παιδικά χαμόγελα γέμισε η Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς, την Παρασκευή το βράδυ, κατά την Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Μικροί και μεγάλοι παραβρέθηκαν σε αυτήν την μεγάλη γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Λεβαδέων και αποτελεί την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων  σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο.

Τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παιχνίδια από ζογκλέρ και άφθονα χριστουγεννιάτικα εδέσματα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτήν την βραδιά, δημιουργώντας ένα κλίμα ζεστασιάς και γιορτινής διάθεσης σε όλους τους παρευρισκόμενους , απομακρύνοντας έστω για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μικροί μαθητές βραβεύτηκαν  από την Δήμαρχο Λεβαδέων , κ. Γιώτα Πούλου, για την δημιουργία της Χριστουγεννιάτικης αφίσας και των ευχετήριων καρτών, ευχόμενοι παράλληλα «Υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο».

Στην συνέχεια η κ. Πούλου πλαισιωμένη από μικρά παιδιά φωταγώγησαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης με την συνοδεία χριστουγεννιάτικων μελωδιών από την Φιλαρμονική Ορχήστρα Λιβαδειά.

Μεγάλοι υποστηρικτές των εκδηλώσεων του Δήμου Λεβαδέων είναι  οι σύλλογοι της πόλης : Ο σύλλογος Ποντίων Βοιωτίας «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», ο Λαογραφικός και Πολιτιστικός Σύλλογος  Λιβαδειάς «ΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ» και ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Φιλανθρωπικός Σύλλογος Γυναικών «Αγίου Νικολάου» Λιβαδειάς, που είχαν ετοιμάσει λαχταριστά κεράσματα για όλες τις ηλικίες.

«Νιώθω μεγάλη χαρά, που πολλά παιδιά και δημότες παραβρέθηκαν σε αυτήν την εκδήλωση που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια μεγάλος θεσμός για την πόλη.  Θέλω να ευχηθώ “Υγεία, αγάπη , ειρήνη και αλληλεγγύη”» ανέφερε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Λεβαδέων, δηλώνοντας αρκετά συγκινημένη που σε αυτήν την γιορτή παραβρέθηκαν και οι οικογένειες των πρώτων προσφύγων  με τα παιδιά τους, απολαμβάνοντας την γιορτή και δείχνοντας την εξοικείωση τους με τις δικές μας γιορτές.














Νεκταρία Ζιώγα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου