Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία το Κυνήγι του Κρυμμένου Αη Βασίλη

Μεγάλη συμμετοχή από μικρούς μαθητές σημείωσε το 3ο Κυνήγι του Κρυμμένου Αη Βασίλη, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στην Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (Ζάππειο), με πρωτοβουλία του Δήμου Λεβαδέων  και της Εθελοντικής Κίνησης Πολιτών Levadistas.

Οι ομάδες των παιδιών που συμμετείχαν στο παιχνίδι λύσης των 10 γρίφων  ξεπερνούσαν τις 40 συμμετοχές, ενώ σημαντικό ρόλο διαδραμάτισαν και οι γονείς τους που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια εύρεσης του Κρυμμένου Αη Βασίλη.

Στόχος των γρίφων εκτός από το παιχνίδι και την διασκέδαση ήταν οι μικροί δημότες να γνωρίσουν σημαντικά και χρήσιμα σημεία του Δήμου Λεβαδέων.

Συγκεκριμένα, ο Αη Βασίλης ήταν κρυμμένος στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεβαδέων , όπου εντοπίστηκε από αρκετές ομάδες, και τα παιδιά έμαθαν ότι αυτή η δομή βοηθάει  αρκετές οικογένειες του Καλλικρατικού Δήμου.

Πλούσια δώρα και εκπλήξεις περίμεναν στην συνέχεια τους νικητές στο Ζάππειο, καθώς και όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, αφού πραγματοποιήθηκε κλήρωση  και μοιράστηκαν τα δώρα στους περισσότερους συμμετέχοντες.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Γιώτα Πούλου υποδέχτηκε τον Άη Βασίλη με την νικήτρια ομάδα,  παρέδωσε αναμνηστικά στα παιδιά και εξέφρασε την χαρά της για αυτήν την μεγάλη συμμετοχή τονίζοντας, ότι είναι ένας θεσμός που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους τα τελευταία χρόνια.

Ευχήθηκε σε όλους  «Υγεία και Καλές Γιορτές», ενώ δεν παρέλειψε να καλέσει τον κόσμο να συμμετέχει και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις  του Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων.


Σημαντικοί αρωγοί της όλης εκδήλωσης ήταν το Τμήμα Ζαχαροπλαστικής και ΣΕΦ ΙΕΚ Λιβαδειάς, τα κομμωτήρια «ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ COIFFURES» που πρόσφεραν Face painting στα παιδιά, καθώς και οι φούρνοι : ΤΖΕΣΜΕΤΖΗΣ, ΓΙΑΤΖΙΤΖΟΓΛΟΥ, ΚΑΝΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΖΑΝΝΙΑΣ, « IL FORNO», ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΑΥΛΙΤΗΣ ΚΑΙ «ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΛΙΑ».













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου