Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016

Έναρξη υποβολής αιτήσεων για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα της ΑΣΠΑΙΤΕ στη Λιβαδειά

Για τις αρχές Νοεμβρίου 2016 προγραμματίζεται να ξεκινήσουν τα μαθήματα μεταπτυχιακών προγραμμάτων της Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ και συγκεκριμένα το πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) και το Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (Π.Ε.ΣΥ.Π) με έδρα την πόλη της Λιβαδειάς.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 22 Αυγούστου και θα διαρκέσουν μέχρι την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016. 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ θα διεξαχθεί μόνο στη Λιβαδειά για την Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας, ενώ σημειώνεται ότι ο αριθμός των σπουδαστών θα ανέρχεται στους 155.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται τις απογευματινές ώρες στο κτίριο του 3ου Γυμνασίου Λιβαδειάς.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα  www.aspete.gr ή  www.aspete.eap.gr.

"Μετά τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και της Διοικούσας Επιτροπής της Ανωτάτης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.), η πόλη της Λιβαδειάς μπαίνει ξανά στο χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς κατά τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017, θα φιλοξενήσει το Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., το οποίο θα παρακολουθήσουν συνολικά 120 σπουδαστές/τριες" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Λεβαδέων.

Και συνεχίζει: "Η διεξαγωγή του συγκεκριμένου προγράμματος στη Λιβαδειά προσφέρει σε πτυχιούχους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στην πόλη τους χωρίς μετακινήσεις στην Αθήνα ή άλλες πόλεις, ενώ αναμένεται ότι το πρόγραμμα θα προσελκύσει μεγάλο αριθμό σπουδαστών/τριων από την ευρύτερη περιοχή".


Νεκταρία Ζιώγα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου