Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Δήμος Λεβαδέων

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε Δήμος Λεβαδέων  σε μια κατάμεστη αίθουσα από εργαζομένους όλου του Καλλικρατικού Δήμου στο Συνεδριακό Κέντρο «Χρήστος Παλαιολόγος».

Η Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Γιώτα Πούλου, ευχήθηκε σε όλους το 2018 να είναι μια καλή και δημιουργική χρονιά για τους εργαζόμενους και τις οικογένειες του, καθώς και για τον ίδιο τον Δήμο Λεβαδέων που παράγει σημαντικό έργο.

Ευχαρίστησε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου και τους εργαζόμενους αναφέροντας ότι κάθε αποτελεσματικότητα του δημοτικού έργου προέρχεται από την δουλειά των εργαζομένων.

«Η δημοτική αρχή αισθάνεται και συναισθάνεται ότι μόνο αν είμαστε ενωμένοι όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε ένα αποτέλεσμα συλλογικό, ανώτερο και να είμαστε εδώ επωφελία των δημοτών μας» ανέφερε μεταξύ άλλων.


Σημαντικός στόχος της δημοτικής αρχής για το 2018, όπως τόνισε, είναι η ολοκλήρωση των διαδικασιών για την δημιουργία σύγχρονων κτιρίων για τους εργαζόμενους του Δήμου εξασφαλίζοντας ανθρώπινες και υγιεινές συνθήκες εργασίας, και τα οποία θα διευκολύνουν την εξυπηρέτηση των δημοτών.


Νεκταρία Ζιώγα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου