Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

"Πολιτική απάτη" η σύμβαση με τον ΟΗΕ καταγγέλει η αντιπολίτευση Λιβαδειάς


Επίθεση στη Δήμαρχο Λεβαδέων εξαπολύει η αντιπολίτευση της Λιβαδειάς για την υπογραφή της σύμβασης της ΚΕΔΗΛ με τον ΟΗΕ για την φιλοξενία των προσφύγων στη πόλη μας.

Συγκεκριμένα, οι παρατάξεις του Αριστείδη Ρούσσαρη, του Γιώργου Ζιώγα και του Θοδωρή Θεοδώρου κατηγορούν την δήμαρχο για "πολιτική απάτη", αφού όπως αναφέρουν η σύμβαση είναι ανύπαρκτη.

Επιπλέον, αναφέρουν ότι η ανύπαρκτη σύμβαση μετά τις καταγγελίες των ίδιων "βαπτίσθηκε" από την δημοτική αρχή "υπογραφή όρων των συμβάσεων".

Τέλος, μιλούν για εμπαιγμό των ίδιων από πλευράς της δημοτικής αρχής και για εξαπάτηση των δημοτών και ζητούν την διεξαγωγή Δημοτικού Συμβουλίου για να συζητηθεί με θέμα την υπογραφή της σύμβασης.

Η ανακοίνωση των παρατάξεων :
Η Δήμαρχος Λεβαδέων κάλεσε τα Μ.Μ.Ε. και τους εμπλεκόμενους φορείς την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 στις 15.30 στο Παλαιό Δημαρχείο, να παρευρεθούν στην υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων (ΚΕΔΗΛ) και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τη φιλοξενία οικογενειών προσφύγων στη Λιβαδειά.
Όταν ζητήσαμε τη σύμβαση την ίδια ημέρα διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε σύμβαση.
Καταγγείλαμε αμέσως την πρωτοφανή προχειρότητα και την ανευθυνότητα της Δημοτικής Αρχής, όταν διαπιστώσαμε τον εμπαιγμό και την υποτίμηση της νοημοσύνης μας και δεν γίναμε μάρτυρες στην εξαπάτηση των πολιτών.
Η «πολιτική απάτη» όμως συνεχίζεται, αφού μετά την αποκάλυψη ότι σύμβαση δεν υπήρχε και τις καταγγελίες εκ μέρους μας, η σύμβαση βαπτίσθηκε «υπογραφή όρων του προγράμματος».
Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό.
Καταγγέλλουμε τη Δήμαρχο και τη δημοτική πλειοψηφία για τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις και τους καλούμε άμεσα να φέρουν τη σύμβαση προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Δεν θα επιτρέψουμε στη Δημοτική Αρχή να θέτει σε κίνδυνο τα συμφέροντα, το κύρος και την αξιοπιστία του Δήμου Λεβαδέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου