Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Επίδειξη Μόδας με άρωμα φιλανθρωπίας από την Ε.Α.Ε. Λιβαδειάς

Μια υπέρλαμπρη βραδιά με επίκεντρο την ομορφιά της γυναικείας φύσης, που ξεπέρασε κάθε ανθρώπινη προσδοκία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν 850 καλεσμένοι που προσήλθαν στο κέντρο “Rodon Palace” για να απολαύσουν την φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία του Παραρτήματος Λιβαδειάς.

Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από κόσμο, που στηρίζει κάθε χρόνο τις δράσεις  της Αντικαρκινικής Εταιρείας, και βρέθηκαν και φέτος στο πλευρό τους για να ενισχύσουν το Κέντρο Έγκαιρης Διάγνωσης του καρκίνου, που λειτουργεί στη Λιβαδειά.
Η εκδήλωση περιελάμβανε επίδειξη μόδας από γνωστά μοντέλα, όπως η Στέλλα Γιαμπουρά, ενώ την παρουσίαση του “Gala Μόδας” ανέλαβε το μοντέλο- παρουσιάστρια Νόνη Δούνια.
Τα μοντέλα παρουσίαζαν όμορφα ανοιξιάτικα/καλοκαιρινά ρούχα, γυναικεία και παιδικά, υποδήματα, εσώρουχα, αξεσουάρ και νυφικά. Ενώ, όλα τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στην επίδειξη προέρχονταν από καταστήματα της πόλης που στήριξαν με τον δικό τους τρόπο την διοργάνωση.
Η πρόεδρος του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ε.Α.Ε. , κ. Στέλλα Ταπανλή , αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη που τους δείχνει όλα αυτά τα χρόνια, επεσήμανε τους λόγους της διοργάνωσης αυτής της επίδειξης μόδας από μια οργάνωση που έχει στόχο την υγεία των γυναικών και την καταπολέμηση της επάρατης νόσου.
«Αγαπημένα μέλη και φίλοι του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ε.Α.Ε, ευχαριστούμε για την ανεπανάληπτη, καταλυτική σας παρουσία. Σήμερα ήρθαμε εδώ στο υπέρλαμπρο Rodon Palace για να ζήσουμε την «ελαφρότητα του είναι μας». Να ονειρευτούμε, να φαντασιωθούμε, να ζήσουμε έστω μια ψευδαίσθηση, να χαρούμε και να διασκεδάσουμε», τόνισε η κ. Ταπανλή.
«Το πιο ισχυρό αναλγητικό, η πιο δραστική πρόληψη εναντίον όλων των ασθενειών είναι η χαρά της ζωής, η ξεγνοιασιά, το χαμόγελο που γιατρεύει» ανέφερε μεταξύ άλλων και κατέληξε «Σήμερα ήρθε εδώ να περπατήσει μαζί η ομορφιά με την Άνοιξη. Εμείς οι γυναίκες να κλείσουμε τα μάτια και να ονειρευτούμε ότι είμαστε νεότερες, ψηλότερες, ομορφότερες, πιο ελκυστικές».

Μετά την επίδειξη ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον Ανδρέα Μπέρδο, σε έντεχνες μουσικές νότες.

Νεκταρία Ζιώγα















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου