Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Μεγάλη η συμμετοχή των παιδιών στον 7ο Ποδηλατικό Γύρο Λιβαδειάς

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και την συμμετοχή αρκετών εθελοντών πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ο 7ος Ποδηλατικός Γύρος Λιβαδειάς την Κυριακή το πρωί.

Μικροί και μεγάλοι άδραξαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη και να κάνουν βόλτα μέσα σε αυτήν  με ένα εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, όπως  είναι το ποδήλατο.

Σημείο εκκίνησης ήταν η Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς, όπου πραγματοποιήθηκαν τρεις διαφορετικές εκκινήσεις  με κριτήριο την ηλικία.

Στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης ήταν να μάθουν οι συμμετέχοντες να χρησιμοποιούν και το ποδήλατο ως ένα ασφαλές μέσο μετακίνησης στη  πόλη μας.

Την ικανοποίηση της για την μεγάλη συμμετοχή της διοργάνωσης εξέφρασε η πρόεδρος του ΑΚΟΛ, Γωγώ Θεοδώρου, αφού οι συμμετοχές “άγγιζαν” τα 300 άτομα.

Παράλληλα, τόνισε ότι εφόσον καθιερωθεί η χρήση του ποδηλάτου στη συνείδηση των πολιτών θα είναι θέμα χρόνου να γίνουν τα απαραίτητα έργα μέσα στην πόλη.

Ο 7ος Ποδηλατικός Γύρος  Λιβαδειάς πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Αθλητικής Επιτροπής Λιβαδειάς, της  Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, του  Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς (ΑΚΟΛ), της Αγωνιστικής Λέσχης Φίλων Αυτοκινήτου Λιβαδειάς (ΑΛΦΑΛ), της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς (ΕΕΕΔΛ) και του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) Παραρτήματος Βοιωτίας.

Μέλη της Ποδηλατικής Ομάδας ALL TERRAIN προσέφεραν καθ’όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης την τεχνική τους βοήθεια σε όσους αντιμετώπιζαν πρόβλημα με το ποδήλατο τους. Ενώ, σημαντική ήταν και η συμβολή της Τροχαίας σε πολλά σημεία της πόλης.

Στο τέλος της διοργάνωσης υπήρξαν και πολλοί τυχεροί μικροί φίλοι που ανταμείφθηκαν με συμβολικά δώρα για την συμμετοχή τους.


Νεκταρία Ζιώγα











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου